ÜDVÖZÖLJÜK DÓVALON

Villa Gloria

A Villa Gloria Dóvalon (Donovaly) található. Már évek óta kedvelt és keresett üdülő létesítményekhez tartozik. Dóval nyugodtabb, Záhradište nevű részén található, síelésre tökéletesen alkalmas lejtő közvetlen közelében, gyönyörű kilátással a környező hegyekre. A villa könnyen megközelíthető autóval, a parkolást kamerával őrzött rendszer védi az épület előtt. A nyári hónapokban kellemesen eltöltheti idejét tűz mellett a kerthelyiségben. A téli hónapokban modern sípálya áll vendégeink rendelkezésére.

A villa egész évben kihasználható pihenésre, különböző társasági és céges eseményekre, mint pl. ünnepségek, iskolázások, tanácskozások és hasonló események. Az említett események sima lebonyolítására minden igényt kielégítő helyiség áll rendelkezésre (projektor, vászon, LED képernyő) valamint kandallóval ellátott helyiség terasszal. Legkisebb vendégeink részére új gyereksarkot hoztunk létre. A recepciónál kávéautomata található különböző frissítőkkel.

AJÁNLATUNK

Szállás

VILLA GLORIA?

Több, mint szállás

„Csendes helyen fekszik, viszont a sípályák nincsenek messze. Tisztaság van és nyugalom. Jó meleg volt a szobában. A kutyánknak is tetszett:-) A reggeli és a vacsora bőséges volt.”

BOKSAYNÉ PAP EMESE

„Átutazóban, gyönyőrű látvány, friss levegő, finom helyi ételek.”

DOROTTY ÉS TOTÓ

0
ágyak
0
szobák
0
a penzion
0
tapasztalatok

Találkozók és ünnepségek

Munkahelyi kolléga születésnapi ünnepségét vagy csak baráti összejövetelt tervez? Szívesen megszervezzük Ön számára az eseményt.

Céges események

Teambuilding, szeminárium vagy iskolázás? Ne legyen gondja ügynökség megkeresésével és hagyja ránk a szervezést. Rendezvényét a pontos kívánságai szerint készítjük elő.